Rólunk

Máté Tamás vagyok, melegburkoló-parkettás. Több éves szakmai múlt mellett (több, mint  20 éve vagyok melegburkoló, a tanulóéveket nem számítva) olyan referenciákkal rendelkezem, amelyek biztosítékot nyújthatnak az Ön számára is, hogy a munkámat megfelelő minőségben, korrekten fogom elvégezni. Megfelelő csapattal, és modern gépekkel rendelkezem, amivel biztosítani tudom, hogy az Ön igényei szerint fogunk eljárni. Mivel a kezdetektől úgy terveztem, hogy ebből fogok megélni, ezért tudatosan építettem fel a vállalkozást: a gépek biztosítják a tiszta és minőségi munkát, Én pedig a szakértelmemet tudom hozzá adni, amit folyamatosan fejlesztek, hogy a modern kor igényeit is ki tudjam elégíteni. Számomra alapvető a pontos munkakezdés, a határidőre elvégzett burkoló munka, a precíz, igényes, minőségi kivitelezés. Mindig új anyagok jelennek meg a piacon, folyamatosan változnak az igények, és az előírások. Éppen ezért figyelemmel kísérem, hogy mi a "trendi", de a régi, hagyományos parkettákkal, és az intarziással is tudok bánni. Referencia-munkákról érdeklődjön az elérhetőségeken. 1994 óta tevékenykedem melegburkolóként. 1998-ban lettem egyéni vállalkozó, majd 2006-ban megalapítottam cégemet is, a Hospes Kft-t. Mind a két vállalkozás stabilan üzemel. Kezdetben lakossági igények kielégítése volt a célom. Az igények megváltoztak, bővültek a megrendelések, és egyre szélesebb palettán tevékenykedem. Jelen pillanatban a közintézmények a fő megrendelőim, kiegészítve a magánlakásokban végzett munkát. Az új törvény szerint építőipari kivitelezői tevékenységet folytató vállalkozások és egyéni vállalkozók kötelesek a vállalkozó kivitelezői névjegyzéket vezető Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához bejelentkezni, az azonosító számom: 130891

Tevékenységi köröm a teljes meleg- és félmeleg burkolás kivitelezése. Fő profilom a parkettázás, PVC- szőnyegpadló burkolás. A kivitelezés a klasszikustól (intarzia parketta, táblás, csaphornyos, szalag, laminált, hajópadló, szőnyegpadló, PVC, parafa burkolatok) a legkorszerűbb padlók kivitelezéséig terjed.

Cégemet a legkorszerűbb gépekkel és szerszámokkal szereltem fel, hogy megrendelőim részére a lehető legjobb minőséget tudjam biztosítani. Bejelentett munkatársaimmal rendszeres szakmai továbbképzésen veszek részt, hogy a legkorszerűbb anyagokat és technológiákat alkalmazhassuk.

Ha Ön a Mi szolgáltatásunkat választja, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat, hiszen számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége. Munkánk eredményeképpen célunk a megrendelőinkkel való hosszú távú együttműködés. 

 

Elérhetőségeinkhez kattintson ide.